Terugbetalingsbeleid

GARANTIE

Op ieder product zit standaard een wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil dat een product dat moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Deze garantie doet niets af van de wettelijke garantie.


Uw rechten als een product niet goed is:

Als u iets koopt, heeft u recht op een goed product. U heeft met de Myo-Gear namelijk een koopovereenkomst gesloten. Dat betekent dat wij u een goed product moet leveren. In de wet staat dat het product deugdelijk moet zijn. U moet het product voor een bepaalde tijd gebruiken. Als u het tenminste op een normale manier gebruikt. Als u iets koopt, heeft u niet alleen rechten, maar u heeft ook plichten. U heeft bijvoorbeeld een onderzoeksplicht. Dat betekent dat u aan de verkoper moet vragen of een product wel geschikt is voor wat u ermee wilt doen.


Wanneer is een product niet goed?

* Als het niet compleet is
* Als het beschadigd is
* Als het kapot is van het niet goed doet

Wat zijn mijn rechten en plichten?

Als u iets koopt, heeft u rechten en plichten. Is een product niet goed? Dan werkt dit als volgt:

U heeft recht op een gratis reparatie of een nieuw product. Bij garantie wordt geen geld uitgekeerd. U krijgt of een ander product of deze wordt gerepareerd, tenzij reparatie of en een ander product leveren niet meer mogelijk is. Soms is het handig om eerst een product opnieuw te bestellen. Zo bent u sneller op weg. Vervolgens kunt u het defecte product opsturen. Uiteraard wordt in die gevallen het laatsteaankoopbedrag, als de garantie wordt volledig terugbetaald. Dit is inclusief de verzendkosten.


Het recht op garantie vervalt indien:

Er sprake is van ondeugdelijke montage

Geen factuur, factuurnummer of betaaldatum aanwezig is

Er is sprake van een externe oorzaak

Het product voor doeleinden is gebruikt waarvoor deze niet bedoeld is